Продукти

23. Крепежни елементи > 23.1. МЕТАЛНИ ЪГЛИ


МЕТАЛЕН ЪГЪЛ 30х28х28х1мм

МЕТАЛЕН ЪГЪЛ 38х28х23х1мм

МЕТАЛЕН ЪГЪЛ 45х45х40х2.5мм

МЕТАЛЕН ЪГЪЛ 90х40х40х2мм

МЕТАЛНИ ЪГЛИ 1.7см/2см

МЕТАЛНИ ЪГЛИ 3см

МЕТАЛНИ ЪГЛИ С РАМО 20/21х20/21мм

МЕТАЛНИ ЪГЛИ С РАМО 40х40мм

МЕТАЛНИ ЪГЛИ С РАМО 60х60мм

МОНТАЖЕН ЪГЪЛ МЕТАЛЕН

МОНТАЖЕН ЪГЪЛ ПЛОСЪК МЕТАЛЕН

МОНТАЖЕН ЪГЪЛ ПЛОСЪК МЕТАЛЕН