Продукти

23. Крепежни елементи > 23.3. ОКАЧВАЧИ И ДЮБЕЛИ


ДЮБЕЛ ЗА БЕТОН

ДЮБЕЛ ЗА ГАЗОБЕТОН

ДЮБЕЛ ЗА ГИПСОКАРТОН FISCHER

ДЮБЕЛ ЗА ГИПСОКАРТОН МЕТАЛЕН

ДЮБЕЛ ЗА ГИПСОКАРТОН ПЛАСТМАСОВ

ДЮБЕЛ ЗА ТУХЛА

ДЮБЕЛ ЗА ТУХЛА С ВИНТ

ДЮБЕЛ КЛАСИЧЕСКИ РР

ДЮБЕЛ ПЕПЕРУДА

ДЮБЕЛ ПЕПЕРУДА ETNF

ДЮБЕЛ ПИРОН

ДЮБЕЛ УНИВЕРСАЛЕН

ДЮБЕЛ УНИВЕРСАЛЕН

ДЮБЕЛ УНИВЕРСАЛЕН BI - FIX

ДЮБЕЛ УНИВЕРСАЛЕН ЗА ТУХЛА

Закачалка за картина

Закачалка за картина

ОКАЧВАЧ ЗА ОГЛЕДАЛО

ПЛАНКА ЗА ОГЛЕДАЛО

СКШ ОКАЧВАЧ

СКШ ОКАЧВАЧ МЕХАНИЧЕН

СКШ ОКАЧВАЧ МЕХАНИЧЕН GTV

СКШ ОКАЧВАЧ МЕХАНИЧЕН STRONG

СКШ ОКАЧВАЧ МЕХАНИЧЕН КЛАСИК

ЦЕНТЪР /ШИЛО/